Niet zwanger door te veel straling

In een  huis zonder straling  woon je veel prettiger!

Als zwanger worden niet lukt.......

Het lijkt zo logisch om een kindje te krijgen, maar zo makkelijk gaat dat niet bij iedereen. Eén op de 6 stellen is na een jaar nog niet zwanger. Soms lukt het gewoon alsnog, soms ook niet. Dan is er sprake van een vruchtbaarheidsprobleem. En dan kan het begin zijn van lastige periode van onderzoeken en onzekerheid. In het kader van deze site gaan we daar niet verder op in: er is op internet meer dan voldoende goede informatie en goede raad te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op freya.nl.

Als er een medische oorzaak gevonden wordt voor het uitblijven van de zwangerschap is dat ‘gunstig’. Het zorgt voor duidelijkheid: de oorzaak is te behandelen of het is niet te behandelen.

Behalve allerlei medische redenen voor het uitblijven van een zwangerschap, komt het ook vaak voor dat het volledig onduidelijk is waarom het niet lukt.

Vragen?

Advies is gratis. Als je vragen hebt kan je mailen naar info@geenstraling.nl of bellen met 06-44136220.

Straling en babyfoons

Kijk eens hier naar hoeveel straling babyfoons wel niet maken..........

Niemand, maar dan ook echt niemand, hoor je erover dat ook de plaats waar de zwangerschap meestal tot stand moet komen, de slaapkamer, een belangrijke rol daarin kan spelen.

Vooral als de vrouw slaapt op een plek waar veel straling is, kan zwanger worden veel moeilijker zijn. Alsof het lichaam dan intuïtief voelt dat het geen gunstige plek is voor een bevruchting en een zwangerschap. Het gevolg: uitblijven van de zwangerschap en soms ook miskramen.

IVF

Ook voor IVF, laatste redmiddel als zwanger worden niet wil lukken, geldt dat er alleen naar het proces wordt gekeken en niet waar de vrouw haar bed staat. Daarom mislukt het ook zo vaak.

 

.....en drie maanden na het ontstoren was ik zwanger....

Kim, oktober 2018

 

 

Onderzoek

Een onderzoek van je huis kost maar €175,-

Huis ontstoren

Als we een huis ontstoren kijken we vooral heel goed naar de plek waar geslapen wordt. De straling die daar aanwezig is, brengen we eerst in kaart. Kijk eens naar de bijgevoegde tekening. Daarna brengen we de polers aan die de straling reduceren. Vaak is dat al direct te voelen: de sfeer in huis en slaapkamer wordt veel rustiger. De bewoners van het huis gaan zich vaak veel beter voelen: slapen beter, minder gezondheidsklachten en het belangrijkste: zwanger worden gaat veel makkelijker.