Aardstralen weghalen

In een  huis zonder straling  woon je veel prettiger!

dreamstime_s_6885898.jpgAardstralen: daar kan je flink last van hebben

Wie leeft of slaapt op een plek met aardstralen, heeft grote kans daar veel last van te hebben. Vooral slecht slapen, vaak moe en een slechte sfeer in huis zijn het gevolg. Maar ook reumatische klachten, stijve spieren en depressie kunnen het gevolg zijn van aardstralen. Jarenlang is deze straling door sceptici afgedaan als onzin, dat is echter niet terecht.

Vervelende aardstraling wordt veroorzaakt door breuken en wateraders in de grond (vandaar ook 'aardstralen'). Wie op een plaats slaapt waar deze aardstralen zijn, kan daar gezondheidsklachten van krijgen. Deze straling kan allerlei klachten veroorzaken: slecht slapen, stijve spieren bij het opstaan, reumatische klachten, moeheid en depressie zijn veel voorkomend. Met behulp van polers zijn deze aardstralen goed te neutraliseren. Als de aardstralen geneutraliseerd zijn verdwijnen de klachten die zij veroorzaken: eindelijk weer lekker slapen. Kijk eens hier hoe dat ontstoren in zijn werk gaat.

Aardstralen, wat zijn dat eigenlijk? De meest voorkomende aardstraling is afkomstig van breuken en wateraders. Breuken en wateraders komen veel voor in Nederland. In de ondergrond zijn dan scheuren of breuken aanwezig en daardoor stroomt vaak water. Dat veroorzaakt een negatieve energie en die heeft effect op mensen. Hoe die negatieve energie ontstaat is niet echt bekend. Er zijn heel veel oplossingen voor aardstralen bedacht waarvan verreweg de meeste niet werken. Vooral koperen buizen in de vorm van een 8 worden veel gebruikt, maar hebben nauwelijks effect. Maar ook van andere 'aardstraalkastjes' is onduidelijk wat er in zit en hoe ze werken. Soms worden er belachelijke bedragen voor gevraagd. Pas daar dus voor op  

Aardstralen weghalen met polers is zeer effectief: je voelt het direct. 

Al jaren doen wetenschappers aardstralen af als onzin. Dat is niet terecht. Er bestaat tegenwoordig digitale meetapparatuur om wateraders en breuken op te sporen en te meten. Op deze site vind je informatie daarover, is wel in het duits.

Straling meten: €150

Veel mensen vragen zich af: hoe zou het bij mij in huis eigenlijk zijn met de straling. Daarom vragen steeds meer mensen om eens te komen meten.

Straling van zendmasten, wifi, radar, GSM, 4G en 5G meten we met digitale meetapparatuur van Gigahertz. Ik vraag de mensen altijd vooral mee te lopen en mee te kijken: dan zien ze zelf waar hoeveel straling is en waar het vandaan komt.

Meten=weten: soms valt het enorm mee in een huis, soms is het veel minder goed. Van tevoren is er niet zoveel over te zeggen. 

Aardstralen meten we ook, met behulp van een lecherantenne. Er is ook al digitale apparatuur om aardstralen te meten, maar die is nog erg prijzig.

Pas als duidelijk is welke straling er is bespreek ik met de bewoners wat we er aan kunnen doen.

Soms zijn mensen blij met de meting, maar willen verder niet iets weghalen. Dan betalen zij alleen voor het meten: 150 euro all-in.