Aardstralen klachten

In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Aardstralen - klachten, meten en ontstorenAardstralen: daar kan je flinke klachten van krijgen

Wie leeft of slaapt op een plek met aardstralen, heeft grote kans daar flinke klachten van te hebben. Vooral slecht slapen, vaak moe en een slechte sfeer in huis zijn veel voorkomende klachten van aardstraling. Maar je kan ook reumatische klachten, stijve spieren en depressie ontwikkelen als gevolg van aardstralen. Jarenlang zijn aardstralen door sceptici afgedaan als onzin, dat is echter niet terecht. Klachten door aardstralen zijn veel voorkomend.

Wat zijn aardstralen?

Aardstralen, wat zijn dat eigenlijk? De meest voorkomende aardstraling is afkomstig van breuken en wateraders. Breuken en wateraders komen veel voor in Nederland. In de ondergrond zijn dan scheuren of breuken aanwezig en daardoor stroomt vaak water. Dat veroorzaakt een negatieve energie en die heeft effect op mensen. Hoe die negatieve energie ontstaat is niet echt bekend. Er zijn heel veel oplossingen voor aardstralen bedacht waarvan verreweg de meeste niet werken. Vooral koperen buizen in de vorm van een 8 worden veel gebruikt, maar hebben nauwelijks effect. Maar ook van andere 'aardstraalkastjes' is onduidelijk wat er in zit en hoe ze werken. Soms worden er belachelijke bedragen voor gevraagd. Pas daar dus voor op  

Aardstralen neutraliseren 

Aardstralen neutraliseren kan goed met behulp van polers. Aardstralen weghalen met polers is zeer effectief: je voelt het direct. Als de aardstralen geneutraliseerd zijn verdwijnen de klachten die zij veroorzaken: eindelijk weer lekker slapen. Kijk maar eens hoe dat ontstoren in zijn werk gaat.

Aardstralen zelf ontstoren 

Zelf ontstoren van aardstralen kan je beter niet proberen. Ergens een kastje neerzetten, metalen platen onder een bed of ergens zwarte tourmalijn neerleggen helpt niet en kan de klachten zelfs verergeren. Vraag dus liever een professional als je last hebt van aardstralingen, die kan je helpen met het ontstoren. 

Aardstralen meten 

Al jaren doen wetenschappers aardstralen af als onzin. Dat is niet terecht. Er bestaat tegenwoordig digitale meetapparatuur om wateraders en breuken op te sporen en te meten. Op deze site vind je informatie daarover, is wel in het duits.

Aardstralen klachten bij kinderen 

Kinderen en vooral baby's kunnen allerlei klachten krijgen als er aardstralen  (en ook elektromagnetische straling) in huis aanwezig zijn. Zeker als dat in hun slaapkamer is. Vaak kruipen baby's naar één kant van het wiegje: ze proberen uit het sterkste deel van de straling te kruipen. Verder zijn ze lusteloos, huilen vaak en zijn niet zo vrolijk als een kindje zou moeten zijn. Maar ook keel, neus en oorklachten, darmklachten en moeheid komen veel voor. En behalve de aardstralen is er dan ook nog vaak een babyfoon in de kinderkamer. Kijk eens hier hoeveel straling zo'n babyfoon wel niet maakt.

Aardstralen en dieren

Dieren kunnen ook flinke klachten krijgen van aardstralen. Niet alle dieren zijn daar gevoelig voor. Maar van paarden en honden is bekend dat zij daar last van hebben. Kijk eens op de pagina over wateraders. Daar staat meer informatie daarover.

Geschiedenis aardstralen

Aardstralen hebben al een lange geschiedenis die niet alleen maar negatief is. Op rotstekeningen in Tassili van 6000 voor Christus staan al wichelroedes afgebeeld. Ook in de Egyptische, Hebreeuwse Keltische, Romeinse en Duitse cultuur zijn soortgelijke afbeeldingen gevonden. Wichelroedes werden gebruikt om water en grondstoffen op te sporen en de wichelroedeloper was iemand met aanzien. 

Rond 1250 voor Christus liep Mozes door de Sinaiwoestijn en vond daar water met behulp van zijn staf.  

Ook later in de tijd werden wichelroedes vooral gebruikt om water op te sporen. Vooral in agrarische gemeenschapen was dat heel gebruikelijk en ook nodig: een waterleidingnet zoals wij dat nu kennen was er niet. 

Ook Albert Einstein was een enthousiast wichelroedeloper en hij nam zijn wichelroede overal mee naar toe. Eigenlijk wel jammer dat hij daar nooit iets over geschreven heeft. 

Waar het zoeken naar aardstralen en wateraders vroeger heel gebruikelijk was, wordt daar nu met vreemde ogen naar gekeken. Nu concentreren we ons vooral op de negatieve energie die het gevolg is van de wateraders. Vroeger was je blij als je er een vond: waar aardstralen zijn, is ook water.  

Wichelroedes gebruiken we ook niet meer: het zijn weinig precieze instrumenten. 

Positieve aardstralen

De meeste aardstralen hebben een negatief effect op de gezondheid van mensen. Er zijn echter ook aardstralen die positieve energie hebben: de zogenaamde leylijnen. Kerken zijn vaak gebouwd op een plek waar deze leylijnen zijn. Jammer dat ze niet zoveel voorkomen.

Straling meten: €150

Veel mensen vragen zich af: hoe zou het bij mij in huis eigenlijk zijn met de straling. Daarom vragen steeds meer mensen om eens te komen meten op aardstralen en andere straling.

Straling van zendmasten, wifi, radar, GSM, 4G en 5G meten we met digitale meetapparatuur van Gigahertz. Ik vraag de mensen altijd vooral mee te lopen en mee te kijken: dan zien ze zelf waar hoeveel straling is en waar het vandaan komt.

Meten=weten: soms valt het enorm mee in een huis, soms is het veel minder goed. Van tevoren is er niet zoveel over te zeggen. 

Hoe meten we aardstralen?

Aardstralen meten we ook, met behulp van een lecherantenne. Er is ook al digitale apparatuur om aardstralen te meten, maar die is nog erg prijzig.

Pas als duidelijk is welke straling er is bespreek ik met de bewoners wat we er aan kunnen doen.

Soms zijn mensen blij met de meting, maar willen verder niet iets weghalen. Dan betalen zij alleen voor het meten: 150 euro all-in.

Heb je klachten door aardstralen of wil je meer weten over aardstralen en andere straling?

Is je interesse in aardstralen en andere straling gewekt? Ervaar je klachten die maar niet overgaan? Je kan altijd even bellen voor advies. Dat is gratis. 06-44136220. Of stuur een mailtje aan info@geenstraling.nl.

 

whatsapp.png