In een  huis zonder straling  woon je prettiger!

dreamstime_s_6885898.jpgAardstralen: natuurlijk, maar gevaarlijk

Wie leeft of slaapt op een plek met aardstralen, heeft grote kans daar veel last van te hebben. Vooral slecht slapen, vaak moe en een slechte sfeer in huis zijn het gevolg. Maar ook allerlei andere zaken kunnen een oorzaak hebben in aardstralen. Jarenlang is deze straling door sceptici afgedaan als onzin, dat is echter niet terecht.

Aardstralen zijn er wel degelijk en je kan daar ook flink veel last van hebben. Vervelende aardstraling wordt veroorzaakt door breuken en wateraders in de grond (vandaar ook aardstralen). Wie op een plaats slaapt waar deze aardstralen zijn, kan daar gezondheidsklachten van krijgen. Vooral slecht slapen kan deze straling veroorzaken, maar ook allerlei andere klachten. Stijve spieren, reumatische klachten, moeheid en depressie kunnen door deze straling veroorzaakt worden. Met behulp van polers zijn deze aardstralen goed te neutraliseren. Als de aardstralen geneutraliseerd zijn verdwijnen de klachten die zij veroorzaken: eindelijk weer lekker slapen. Kijk eens hier hoe dat ontstoren in zijn werk gaat.

Voor de sceptici is er minder goed nieuws: breuken en wateraders zijn inmiddels ook met apparatuur op te sporen en te meten. Rom-Elektronics, een toonaangevend bedrijf op het gebied van meetapparatuur voor straling, heeft meetapparatuur ontwikkeld om deze aardstralen te meten. 

Straling meten: €100 

Veel mensen vragen zoch af: hoe zou het bij mij in huis eigenlijk zijn met de straling. Daarom vragen steeds meer mensen om eens te komen meten.

Straling van zendmasten, wifi, radar, GSM, 3G en 4G meten we met digitale meetapparatuur van Gigahertz. Ik vraag de mensen altijd vooral mee te lopen en mee te kijken: dan zien ze zelf waar hoeveel straling is. 

Meten=weten: soms valt het enorm mee in een huis, soms is het veel minder goed. Van tevoren is er maar deels iets over te zeggen. Sommige mensen veroorzaken zelf meer straling dan dat er van buitenaf komt. Maar vaak is het ook omgekeerd. 

Aardstralen meten we ook, met behulp van een lecherantenne. Er is ook al digitale apparatuur om aardstralen te meten, maar die is nog erg prijzig.

 

Pas als duidelijk is welke straling er is bespreek ik met de bewoners wat we er aan kunnen doen.

Soms zijn mensen blij met de meting, maar willen verder niet iets weghalen. Dan betalen zij alleen voor het meten: 100 euro all-in.