In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Wat kost het ontstoren van een woning, kantoor of stal?

Kosten

Ik onderzoek alle kamers in een huis en ook de buitenruimte op de aanwezigheid van laagfrequente straling, hoogfrequente straling en aardstralen. Daarbij wordt ook duidelijk of en welke straling er eventueel van de buren komt. Verder kijk ik naar de luchtvochtigheid, Co2 en de eventuele aanwezigheid van vuile stroom.

Meten, onderzoeken, analyseren en bespreken aanwezige        straling:                                                                                €150,-

We bespreken het resultaat van de meetronde en dan vooral wat we er aan kunnen doen. In verreweg de meest gevallen is het mogelijk de aardstralen en de hoogfrequente straling te neutraliseren met polers. Laagfrequente elektromagnetische velden, bijvoorbeeld van hoogspanningsmasten zijn nauwelijks te neutraliseren.

- Plaatsen polers voor aardstralen en hoogfrequente straling                                                                                                                €250,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief materialen, btw en reiskosten. Als in een woning nauwelijks straling aanwezig is, is het bedrag in overleg wat lager. Er zijn dan minder materialen nodig om te neutraliseren. Is in een woning juist heel veel straling, dan wordt het bedrag niet hoger.   

Alleen maar meten en niet neutraliseren kan ook. 

Aankoopkeuring

Vooral slim is voordat je een huis koopt te laten meten hoeveel straling er is. Dat kan ook als ontbindende voorwaarde in een voorlopig koopcontract worden opgenomen. Het is toch niet de bedoeling dat je een huis koopt waar je jaren wilt wonen en dan is het eigenlijk helemaal geen goede plek omdat er veel teveel straling is.  

 

Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-44136220

henk.jpg

Over mij

Al twee keer was er bij ons thuis iemand gekomen om naar de aardstralen te kijken. En jawel, die vond hij en er werd een koperen 8 op zolder gezet. Hoezo op zolder als de aardstralen uit de aarde komen? Het hielp helemaal niets en we bleven slecht slapen en reumatische en spierklachten houden. Wat er de tweede keer werd gedaan weet ik niet meer, maar dat hielp in ieder geval ook helemaal niet. 

Toen besloot ik om zelf te leren hoe je aardstralen en elektromagnetische straling kan neutraliseren. Het viel nog niet mee om een goede opleiding te vinden, waar leer je zoiets? 

Aardstralen goed kunnen meten is de eerste vereiste. Vaak wordt daarvoor een wichelroede gebruikt. Dat doe ik niet: wichelroedes zijn weinig precies. Ik gebruik om aardstralen te meten een lecherantenne. 

Wat ik ook leerde was dat het heel precies werk is en nauw luistert om de aardstralen te neutraliseren. De magneetspoelen (polers) die ik daarvoor gebruik plaats ik daar waar de straling het sterkst is. Zo scan ik het hele huis of er straling is en hang de polers op waar nodig. Zeg nou zelf: dat klinkt toch een stuk beter dan ergens een magisch kastje neerzetten waardoor alle straling in één keer verdwenen is?

Inmiddels doe ik dit al 20 jaar. Elektromagnetische straling is een steeds grotere rol gaan spelen. Het is mooie techniek en overal waar ik kom zijn mensen tevreden met het resultaat. Je voelt het verschil direct.  

Dan nog iets over de kosten: Ik meet welke straling er precies is en die halen we weg. Zit er veel, dan ben ik langer bezig en zijn er meer materiaalkosten. Is er weinig straling of wil je dat alleen de aardstralen worden weggehaald, dan betaal je ook minder. 

Let op: er wordt vaak veel geld gevraagd voor het weghalen van de aardstralen. Soms komt er niet eens iemand kijken, maar worden de aardstralen ‘op afstand’ geneutraliseerd. Of er wordt ergens een kastje neergezet en dan is alles verdwenen. Daar geloof ik niet in. 

 

Werkgebied

Ik woon in Rhenen, in het midden van het land. Ik werk in heel Nederland en Belgie. Bestemmingen verder weg in overleg.

 

Belgie

Vanuit Belgie krijg ik steeds meer vragen om huizen te ontstoren. Ook daar is natuurlijk hoogfrequente straling en aardstralen. Belgie hoort ook tot ons werkgebied: we komen er vaak.