In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Wat kost het ontstoren van een woning, kantoor of stal?

De kosten op een rijtje:

- alleen meten en adviseren wat te doen:                 150 euro

- meten, bespreken en alle straling neutraliseren:  450 euro

Reiskosten

Reiskosten in overleg. Ik reken alleen de kosten voor brandstof en niet de reisuren. De auto rijdt 1:20. 

 

 

Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-44136220

henk.jpg

Over mij

Al twee keer was er bij ons thuis iemand gekomen om naar de aardstralen te kijken. En jawel, die vond hij en er werd een koperen 8 op zolder gezet. Hoezo op zolder als de aardstraling uit de aarde komt? Het hielp helemaal niets en we bleven slecht slapen en reumatische en spierklachten houden. Wat er de tweede keer werd gedaan weet ik niet meer, maar dat hielp in ieder geval ook helemaal niet. 

Toen besloot ik om zelf te leren hoe je aardstralen en elektromagnetische straling kan neutraliseren. Het viel nog niet mee om een goede opleiding te vinden, waar leer je zoiets? 

Aardstralen goed kunnen meten is de eerste vereiste. Vaak wordt daarvoor een wichelroede gebruikt. Dat doe ik niet: wichelroedes zijn weinig precies. Ik gebruik om aardstralen te meten een lecherantenne. 

Wat ik ook leerde was dat het heel precies werk is en nauw luistert om de aardstralen te neutraliseren. De magneetspoelen (polers) die ik daarvoor gebruik hang ik op daar waar de straling het sterkst is. Zo scan ik het hele huis of er straling is en hang de polers op waar nodig. Zeg nou zelf: dat klinkt toch een stuk beter dan ergens een magisch kastje neerzetten waardoor alle straling in één keer verdwenen is?

Inmiddels doe ik dit al 20 jaar. Elektromagnetische straling is een steeds grotere rol gaan spelen. Het is mooie techniek en overal waar ik kom zijn mensen tevreden met het resultaat. Je voelt het verschil direct.  

Dan nog iets over de kosten: Ik meet welke straling er precies is en die halen we weg. Zit er veel, dan ben ik langer bezig en zijn er meer materiaalkosten. Is er weinig straling of wil je dat alleen de aardstralen worden weggehaald, dan betaal je ook minder. 

Let op: er wordt vaak veel geld gevraagd voor het weghalen van de aardstralen. Soms komt er niet eens iemand kijken, maar worden de aardstralen ‘op afstand’ geneutraliseerd. Of er wordt ergens een kastje neergezet en dan is alles verdwenen. Daar geloof ik niet in. 

 

Werkgebied

Ik woon in Rhenen, in het midden van het land. Ik werk in heel Nederland en Belgie. Bestemmingen verder weg in overleg.