In een  huis zonder straling  woon je veel prettiger!

Een huis ontstoren, hoe werkt dat?

In het algemeen verdwijnen de klachten als de straling in de woning en vooral op de slaapplek wordt weggehaald. Dat noemen we ontstoren. Dat gaat als volgt:

Stap 1: onderzoek

Schermafbeelding 2018-02-24 om 15.13.15.pngAls eerste wordt onderzocht welke straling er in het huis aanwezig is. Om dat te bepalen gebruiken we onder meer digitale meetapparatuur. Er wordt ook gebruik gemaakt van een lecher-antenne. De stralingsbanen worden getekend op een plattegrond van een slaapkamer. Vaak is dat de slaapkamer van de hoofdbewoners of van degene die gezondheidsklachten heeft.

Schermafbeelding 2018-02-24 om 15.02.08.pngEr ontstaat op de tekening een patroon van elkaar kruisende banen van straling. Als we weten waar de straling zich bevindt, kunnen we beginnen met ontstoren. Op de tekening rechts is een voorbeeld te zien van zo'n onderzoek. 

Stap 2: Ontstoren

Ontstoren gebeurt met behulp van polers. Dit zijn kleine apparaatjes die precies afgestemd zijn op de frequentie van de straling. Voor ieder soort straling is dan ook een andere poler. Polers veranderen de structuur van de straling (vooral van het energetisch midden), waardoor deze onschadelijk wordt. We kijken vooral naar aardstralen: wateraders en breuken, maar ook electromagnetische straling is schadelijk en die halen we ook weg.

  • Het grote voordeel van polers is dat zij eeuwigdurend werken. Schoonmaken of onderhoud is niet nodig.
  • De polers worden geplaatst op de plaats waar de straling het huis binnenkomt.
  • Vaak zijn er in een woning wel 15 polers nodig om de straling te neutraliseren.
  • Bij voorkeur plaatsen we de polers op de verdieping waar de slaapkamers zijn.
  • Op een witte muur vallen ze nauwelijks op.