Betere sportprestaties

In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Wateraders beinvloeden je sportprestaties

Als ik langs de sportschool bij mij in de buurt rijd, zijn er altijd mensen aan het sporten. Meestal studenten die aan hun conditie werken. Of mensen die het fijn vinden te bewegen al het buiten geen weer is voor een buitensport. 

Topsport is een ander verhaal. Topsporters zijn mensen die leven voor hun sport en er veel voor over hebben daar heel goed in te presteren. Zij ontzeggen zich feestjes, letten goed op hun voeding en hebben een trainingsprogramma. Topsporten doe je niet alleen, dat doe je met een coach, een team een sportbond en internationale programma’s

In topsport is er heel veel inzicht in trainingsprogramma’s, voeding, wedstrijdritme, welzijn, leefwijze en noem maar op.  

Merkwaardig genoeg is er geen enkele aandacht voor het effect van straling op de topsporter. Dat is toch gek. Er wordt overal rekening mee gehouden, maar niet met de effecten van straling. 

Aardstralen en sport

Wateraders zijn de meest voorkomende aardstralen. Voor een sporter heel vervelend als die wateraders in de buurt van je slaapplek lopen: het maakt meestal inslapen moeilijk en soms doorslapen. In ieder geval word je niet uitgerust en fris wakker: voorwaarden om goed te kunnen presteren. 

Wateraders hebben effect op je spieren en gewrichten. Vooral bij het opstaan voelen de spieren minder goed aan en komen er vaak reumatische en gewrichtsklachten voor. En dat beïnvloedt je sportprestaties. 

Aardstralen en wateraders zijn een vorm van energie die uit de aarde komt. Die energie beinvloedt je slaap, je spieren en gewrichten en je zenuwstelsel. In plaats van te ontspannen, reageert je lichaam op die energie: je slaapt slecht en komt niet echt tot rust. Door voortdurend in de negatieve energie van aardstralen te liggen, zijn je spieren en gewrichtens steeds daarmee belast en gaan dan minder goed functioneren. En dat merk je als je opstaat: stijve spieren en gewrichten en je moet echt op gang komen.

Bij veel topsporten zijn de verschillen tussen de sporters minimaal. Als je er alles aan wilt doen om optimaal te presteren, kan slapen op een plek zonder straling precies het verschil maken. Zeker bij sporten als atletiek, turnen helpt het enorm als je spieren en gewrichten in topconditie zijn. Ik begrijp dat sportcoaches en trainers dit niet bedenken, maar doe er je voordeel mee. 

 

Wateraders

Zoals gezegd: wateraders zijn niets anders dan ondergrondse waterstromen. Door de wrijving van het stromende water met de ondergrond ontstaat een soort straling. Bovengronds ervaren we die straling als een negatieve energie. Straling mag gezien worden als een trilling die zich door de ruimte beweegt. En mensen en dieren hebben last van die trilling. Wat voor wateraders en andere aardstalen geldt, geldt ook voor elektromagnetische straling: ook dat is een trilling die zich door de ruimte beweegt en die mensen als drukkend of negatief ervaren.

Zo ben je omgeven door allerlei straling/trillingen van wateraders, GSM, 4G en 5G, C2000, wifi en allerlei apparaten in huis die ook straling veroorzaken. En je voelt er niets van……

Wetenschappers zeggen dat straling van je smartphone niet schadelijk is, het warmt alleen je lichaam lokaal op, ongeveer zoals een magnetron voedsel opwarmt. Hoezo niet schadelijk?

Er zijn meer en meer onderzoeken die laten zien dat deze straling wel degelijk invloed heeft op lichamelijke functies. Precies spieren en gewrichten zijn gevoelig voor straling en dat merk je. Heb je in de ochtend niet soepele spieren en gewrichten dan zou je zomaar op een plek kunnen slapen waar teveel straling is.

Maar belangrijker: als je je huis zou laten nakijken en de straling vermindert fors, verbeteren je sportprestaties en je zit lekkerder in je vel. Dat is toch beter dan in een soort magnetron zitten?

anyika-onuora-2053748_640.jpg

Betere spieren, betere prestaties

Hoogfrequente straling en sport

Sporters hebben ook geen oog voor de effecten van hoogfrequente straling. Hoe erg is dat? In een wereld van topprestaties telt alles mee en dat geldt ook voor straling. En dat terwijl topsporters steeds meer omgeven zijn door hoogfrequente straling: smartwatches, allerlei monitoring, en niet te vergeten de draadloze airpods. Zoveel sporters dragen die tijdens de training! Airpods werken met bluetooth: je stopt de straling als het ware echt direct in je hoofd, kan bijna niet anders dan dat je daar moe van wordt.

Wateraders en paardensport

Paarden zijn heel gevoelig voor straling, met name voor aardstralen. Voor paarden die veel op stal staan is dat niet fijn: ze kunnen geen kant op als er een waterader door de box loopt. Kenmerkend is dan dat het paard aan één kant van de box gaat staan om zo ver mogelijk van de waterader af te staan. 

Zeker voor sportpaarden is het belangrijk dat zij op een plek staan waar geen wateraders of andere aardstralen zijn: dat verbetert hun prestaties en daar is het toch om te doen in de paardensport. Aardstralen en wateraders weghalen kost niet veel en kan wel voor veel betere resultaten zorgen. Dierenartsen herkennen niet dat een dier klachten heeft die door last heeft van wateraders of aardstralen. En dan is er geen oplossing voor de klachten. Met het weghaolen van de wateraders en andere aardstralen help je het dier echt enorm.

 

 

tournament-riding-379030_640.jpg

Paarden zijn heel gevoelig voor aardstralen en wateraders!

 

Wil je echte betere sportprestaties? Laat eens onderzoeken of er niet teveel straling is waar je slaapt!