In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Last van straling in huis - mogelijke klachten

Bij jou in huis is ook straling. De vraag is hoeveel en hoeveel last je er van hebt en of je er klachten door ontwikkeld. Behalve aardstralen is er elektromagnetische straling. Overal staan de zendmasten voor GSM, 4G en inmiddels ook 5G. Ook in huis is steeds meer straling: mobiele telefoons, dect-telefoons en wifi heeft bijna iedereen. 

Alsmaar omgeven zijn door straling maakt mensen ziek. Onderzoeken naar de effecten van straling op langere termijn zijn er niet: zolang is deze straling er nog niet. Wat we alleen kunnen doen is bewust omgaan met de straling in onze omgeving. Zo kun je klachten door straling in huis verminderen.

Wie bewust omgaat met de straling, kan veel gezondheidsklachten voorkomen. Op deze pagina staan tips wat je zelf kan doen, dat scheelt alvast. Zoals een wekker zonder starling kopen of zonder de straling van je telefoon slapen. 

Verder kan je het huis laten ontstoren: dat vermindert de straling in huis enorm. Dat is een grote verbetering. En een cadeau voor jezelf en je gezin. Maar hoe weet je nou of je last hebt van straling? 

 

Heb je vragen over straling in je huis?

Heb je last van straling en heb je hier vragen over? Je kan altijd even bellen en het advies is gratis: 06-44136220. Of stuur een mailtje naar info@geenstraling.nl

 

whatsapp.png